PRODAJA

Rasadnik „Cerodol“ nudi Vam široki izbor cvatućih i aromatičnih trajnica, grmlja za živice, cvatućih grmova, stabala za okućnice, penjačica, sezonskog cvijeća, supstrata te svih vrsta gnojiva. Djelatnici rasadnika svoja iskustva rado će podijeliti sa Vama, dati Vam preporuke i savjete o svim vrstama bilja te njihovim načinima sadnje i održavanja.

Proizvodnja datira još od 1980. godine čije rezultate svakodnevno imate priliku vidjeti na šarolikim, uvijek u trendu uređenim zelenim površinama grada Zadra te našim vrtovima i okućnicama.

Hvala na posjeti!
 


RASADNIK "CERODOL"
Adresa: Put Nina 250, Zadar
Tel: 023 224 591
Fax: 023 224 590
Mob: 091 311 2564
E-mail: rasadnik.cerodol@nasadi.hr

Radno vrijeme:  Ponedjeljak - Petak  07:30 - 14:30 h
                            Subota  07:30 - 11:30 h


Neovisno je li vaše vrtno carstvo velikog ili manjeg obujma, grmlje predstavlja osnovu vašeg vrta. Lijepo uređen vrt, okućnica ili cvjetna gredica odraz je ne samo oku ugodna prizora već i boljeg raspoloženja onih osoba koje imaju priliku uživati u vrtnim grmolikim blagodatima.

Vrtovi, okućnice, balkoni ili terase u hladnijim razdobljima ne moraju biti siromašni cvjetnim ukrasima. Ne dopustite da prestanu biti raskošnim ukrasom kad se pojave prvi kišni dani.
Uživajte u kombinacijama trajnica s ukrasnim lišćem te ostalih cvjetnica i biljaka.
Trajnice većinom odlikuje njihova izdržljivost budući osim u vrtu sasvim dobro uspijevaju i kao lončanice na terasama i balkonima. Odaberite li niže vrste trajnica kao što su neke vrste ruža, dalia, zvončića, zjevalica pa čak i ruže penjačice i budite sigurni da će vaš balkon ili terasa biti besprijekorno uređeni.