PRODAJA

Rasadnik „Cerodol“ nudi Vam široki izbor cvatućih i aromatičnih trajnica, grmlja za živice, cvatućih grmova, stabala za okućnice, penjačica, sezonskog cvijeća, supstrata te svih vrsta gnojiva. Djelatnici rasadnika svoja iskustva rado će podijeliti sa Vama, dati Vam preporuke i savjete o svim vrstama bilja te njihovim načinima sadnje i održavanja.

Proizvodnja datira još od 1980. godine čije rezultate svakodnevno imate priliku vidjeti na šarolikim, uvijek u trendu uređenim zelenim površinama grada Zadra te našim vrtovima i okućnicama.

Za Vas smo otvoreni od ponedjeljka do petka u vremenu od 07.30 – 14.30 sati te subotom od 07.30 do 11.30 sati!

Hvala na posjeti!
 
RASADNIK "CERODOL"
Adresa: Put Nina 250, Zadar
Tel: 023 224 591
Fax: 023 224 590
Mob: 091 311 2564
E-mail: info@nasadi.hr 

Radno vrijeme:  Ponedjeljak - Petak  07:30 - 14:30 h
                            Subota  07:30 - 11:30 h

GRMLJE
Neovisno je li vaše vrtno carstvo velikog ili manjeg obujma, grmlje predstavlja osnovu vašeg vrta. Lijepo uređen vrt, okućnica ili cvjetna gredica odraz je ne samo oku ugodna prizora već i boljeg raspoloženja onih osoba koje imaju priliku uživati u vrtnim grmolikim blagodatima.

TRAJNICE
Vaši vrtovi, okućnice, balkoni ili terase u hladnijim razdobljima ne moraju biti siromašni cvjetnim ukrasima. Ne dopustite da prestanu biti raskošnim ukrasom kad se pojave prvi kišni dani.
Uživajte u kombinacijama trajnica s ukrasnim lišćem te ostalih cvjetnica i biljaka.
Trajnice većinom odlikuje njihova izdržljivost budući osim u vrtu sasvim dobro uspijevaju i kao lončanice na terasama i balkonima. Odaberite niže vrste trajnica kao što su neke vrste ruža, dalia, zvončića, zjevalica pa čak i ruže penjačice i budite sigurni da će vaš balkon ili terasa biti besprijekorno uređeni.

Grmlje i trajnice iz naše ponude možete pogledati u slijedećoj fotogaleriji ...