GRADSKO GROBLJE ZADAR

Temelj poslovanja tvrtke Nasadi d.o.o. je i pružanje pogrebno-grobljanskih usluga i to: preuzimanje i prijevoz pokojnika u zemlji i inozemstvu, organizacija ukopa, sprovoda i ekshumacije, čišćenje grobnica, skupljanje posmrtnih ostataka, tiskanja osmrtnica, izrade vijenaca i aranžmana uz bogat odabir lampiona.

Na lokaciji Gradskog groblja nalazi se izložbeni salon pogrebne opreme s ponudom:

  - lijesova
  - sarkofaga
  - polusarkofaga
  - opreme za lijesove (garniture..)
  - limenih uložaka
  - križeva
  - ukrasnih križića

Tvrtka Nasadi d.o.o. uz redovno održavanje groblja nudi vam i dodatne usluge održavanja i čišćenja grobnica tokom cijele godine, kao i usluge manjih građevinskih popravaka istih.
Također tvrtka nudi i upis novih članova u "Posmrtnu pripomoć" - Udrugu za solidarnu posmrtnu pripomoć, a koji možete izvršiti u prijemnom uredu Gradskog groblja Zadar. 

Kao novitet u ponudi usluga izdvajamo i InMemoriam Servis kojim pružamo usluge oglašavanja putem elektroničkih medija u smislu predaje i objavljivanja oglasa za slučaj smrti, obaviještavanje trećih osoba, slanje poruka sućuti, posljednjih pozdrava, sjećanja i zahvala.

Dežurstvo od 0 - 24 sata

Gradsko groblje Zadar
Franka Lisice 46
23000 Zadar

U slučaju potrebe kontaktirajte dežurnu službu na:
Mob: 091 545 2138
          091 311 2452
          091 574 3236
Tel:   023 340 180

 

Gradsko groblje je osnovano 1820. godine i danas predstavlja jedno od najljepših groblja u Hrvatskoj, a opširnije o Gradskom groblju možete pronaći u donjem linku.

 Povijest Gradskog groblj