gradsko groblje zadar

Temelj poslovanja tvrtke Nasadi d.o.o. je i pružanje pogrebno-grobljanskih usluga i to: preuzimanje i prijevoz pokojnika u zemlji i inozemstvu, organizacija ukopa, sprovoda i ekshumacije, čišćenje grobnica, skupljanje posmrtnih ostataka, tiskanja osmrtnica, izrade vijenaca i aranžmana uz bogat odabir lampiona.

Na lokaciji Gradskog groblja nalazi se izložbeni salon pogrebne opreme s ponudom:

– lijesova
– sarkofaga
– polusarkofaga
– opreme za lijesove (garniture..)
– limenih uložaka
– križeva
– ukrasnih križića

Tvrtka Nasadi d.o.o. uz redovno održavanje groblja nudi vam i dodatne usluge održavanja i čišćenja grobnica tokom cijele godine, kao i usluge manjih građevinskih popravaka istih.

Također tvrtka nudi i upis novih članova u “Posmrtnu pripomoć” – Udrugu za solidarnu posmrtnu pripomoć, a koji možete izvršiti u prijemnom uredu Gradskog groblja Zadar.

Kao novitet u ponudi usluga izdvajamo i InMemoriam Servis kojim pružamo usluge oglašavanja putem elektroničkih medija u smislu predaje i objavljivanja oglasa za slučaj smrti, obaviještavanje trećih osoba, slanje poruka sućuti, posljednjih pozdrava, sjećanja i zahvala.

Gradsko groblje je osnovano 1820. godine i danas predstavlja jedno od najljepših groblja u Hrvatskoj, a opširnije o Gradskom groblju možete pronaći pod povijest groblja.

Postupak kod ekshumacije

Ekshumacija i prijenos umrle osobe može se odobriti na zahtjev članova uže obitelji umrle osobe (supružnik i djeca). Ako su članovi uže obitelji umrli prije osobe za koju se prijenos traži, zahtjev mogu podnijeti drugi srodnici, prema redoslijedu utvrđenom zakonskim proipisima o nasljeđivanju, odnosno druga ovlaštena osoba.

 

Zahtjev i svu potrebnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Upravu društva na adresi Perivoj Vladimira Nazora 1, Zadar.

Pdf ikona Zahtjev za ekshumaciju

Pdf ikona Suglasnost

Pdf ikona Izjava

 

 

Ikona za pokojnika

Što učiniti prilikom gubitka bližnjeg?

Sigurni smo da gubitak bližnjega stvara bolnu promjenu u Vašem životu.

Naš je zadatak pomoći Vam tijekom tih teških trenutaka, i to pripremom i uređenjem svih potrebnih radnji.

GRADSKO GROBLJE ZADAR

DEŽURSTVO OD: 0 - 24 SATA

Adresa: Gradsko groblje Zadar, Franka Lisice 46, 23000 Zadar E-mail: [email protected]

U SLUČAJU POTREBE KONTAKTIRAJTE DEŽURNU SLUŽBU:

Mob:

+385 (0) 91 545 2138
+385 (0) 91 311 2452

Tel:

+385 (0) 23 340 180