NOVOSTI

Izvještaj Skupštine društva

svi 26, 2014 | Novosti - Objave

Zadar, 23. svibnja 2014. godine

Predmet: Izvještaj Skupštine društva,

– dostavlja se.

Dana 22. svibnja 2014. godine u prostorijama Uprave trgovačkog društva Nasadi d.o.o. s početkom u 10.00 sati održana je sjednica Skupštine društva povodom rasprave o financijskim izvješćima Društva za proteklu 2013. godinu kao i o poslovnim aktivnostima koje su započete i dovršene ili su nastavile svoj tijek.

Od započetih aktivnosti mogu se istaknuti:

  1.     Postavljanje automatskog navodnjavanja i rasvjetnih stupova u Perivoju kraljice Jelene;
  2.     Projekt izgradnje novog gradskog groblja u Zadru;
  3.     Uređenje podzemne prostorije u Perivoju kraljice Jelene;
  4.     Legalizacija objekata gdje su izvršene aktivnosti izrade projektne dokumentacije, geodetskog elaborata te procjena vrijednosti nekretnina;
  5.     Provođenje sustava upravaljanja kvalitetom, upravljanja okolišem te sustav upravaljanja zdravljam i sigurnošću prema certifikatima ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 te OHSAS 18001:2007;
  6.     Prijava projekta CB-green za sufinanciranje iz EU fondova;
  7.     Prijava projekata energetski učinkovite rasvjete gradskog groblja u Zadru;
  8.     Program zapošljavanja za korist i dobrobit društvene zajednice u suradnji s Probacijskim uredom u Zadru i to na način da se zapošljavaju djelatnici za izvršavanje rada za opće dobro;
  9.     Sudjelovanje na različitim sajmovima gdje su Nasadi d.o.o. dobili različite nagrade i priznanja.

S obzirom na navedene aktivnosti i sveukupno poslovanje iz godišnjeg financijskog izvještaja za 2013. godinu te prikazanih prihoda i rashoda, vidljivi su ukupni prihodi u iznosu od 17.958.929,32 kn i ukupni rashodi od 17.815.350,99 kn.

Na temelju prikazanih prihoda i rashoda vidljivo je da je i u ovim teškim vremenima tvrtka posluje pozitivno te je ostvarila dobit od 58.047,24 kn.

Osim pružanja usluga održavanja javnih zelenih površina i groblja te obavljanja pogrebno grobljanskih poslova kao temeljnih djelatnosti tvrtke, kao glavni cilj izdvaja se završetak projekta izgradnje novog gradskog groblja na lokaciji Crno.

To je prioritetan zadatak kako bi se svim zainteresiranim građanima omogućila kupnja grobnog mjesta.

Uz to, povećanje proizvodnje, uzgoja i prodaje biljnog materijala rasadnika Cerodol, prodaje raznog asortimana triju cvjećarnica i radione vijenaca, povećanje pružanja usluga krajobraznog projektiranja vrtova, parkova, sportskih terena i drugih zelenih površina, te niz drugih aktivnosti koje pridonose uspješnom poslovanju tvrtke, ubrajaju se u ciljeve kojima tvrtka Nasadi d.o.o. teži u budućem razdoblju.

D i r e k t o r:
Lenko Ugrinić, dipl.oec.