NOVOSTI

Najava 4. Vrtne izložbe cvijeća “Cvijet Zadra”

velj 15, 2018 | Novosti - Objave

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine organizira Vrtnu izložbu cvijeća „Cvijet Zadra“/ „Flower of Zadar“ – Garden Flower Show, koja će ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na Obali kralja Petra Krešimira IV. 

Četvrta Vrtna izložba cvijeća „Cvijet Zadra“ će se održati od 19. do 22. travnja 2018. 

Četverodnevni program izložbe započet će tradicionalnim svečanim otvorenjem na  Forumu, a osim cvjetne promenade duž zadarske rive, program će obogatili zvuci dalmatinske pjesme, brojne dječje radionice i predstave za djecu, te stručna predavanja za sve zainteresirane građane. 

Obala kralja Petra Krešimira IV. pokazala se pravim mjestom za ovakvu manifestaciju, a ovalne gredice veličine od 30-120 m², biti će prepuštene slobodnom izričaju izlagača, koje će se i ove godine biti nagrađene u nekoliko kategorija.

Prodajni dio izložbe biti će organiziran na šljunčanom dijelu Obale kralja Petra Krešimira IV., gdje će tvrtke i privatni proizvođači predstaviti svoje sezonske sadnice

Više informacija, kao i prijavnice za sudjelovanje biti će objavljene uskoro, a do tada Vas pozivamo da uživate u prošlogodišnjim prizorima izložbe.