NOVOSTI

Nasadi d.o.o. daruju građane u akciji „ULJEPŠAJMO GRAD ZADAR“

lip 29, 2015 | Novosti - Objave

Tvrtka Nasadi d.o.o. Zadar u srijedu 01. srpnja 2015. godine poziva sve građane u rasadnik Cerodol na Žmirićima da se pridruže akciji „Uljepšajmo grad Zadar“.

U vremenu od 09.00 do 11.00 sati Nasadi d.o.o. će darivati građane Zadra sadnicama sezonskog cvijeća iz vlastite proizvodnje. Podijelit će se 1500 sadnica begonija, prkosa, kadifa, vodenica…

Svi prisutni građani moći će se informirati o uzgoju i samoj proizvodnji sadnica, ali i slobodno razgledati ostalu ponudu rasadnika Cerodol. Ljubazni djelatnici rado će podijeliti s građanima svoja iskustva i savjete kako održavati i njegovati biljke. Također se pozivaju i svi predstavnici zadarskih škola kako bi se pobrinuli da školska dvorišta i preko ljeta budu uređena.

„Nasadi su se odlučili na ovu akciju kako bi potaknuli građane da obogate i uljepšaju svoje balkone i vrtove, ali i kako bi povećali svijest građana o važnosti uređenja okoliša i stvaranja uvjeta za ljepši i ugodniji boravak u našem gradu“ – istaknuo je direktor Lenko Ugrinić.