NOVOSTI

Nasadi d.o.o. dobili prestižnu nagradu na Floraartu

lip 7, 2016 | Novosti - Objave

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine sudjelovala je na najvećem hortikulturnom događaju, a to je 51. međunarodna izložba cvijeća “Floraart” koja se održavala od 30. svibnja do 05. lipnja 2016. godine na zagrebačkom Bundeku.

Ovogodišnja instalacija koju je osmislila inženjerka hortikulture Dora Mastrovic Pavicic, dipl pod nazivom “Paška čipka” veličine 50 m2 je bila ukrašena s preko 2000 sadnica sezonskog cvijeća.

Strogu forme čipke koja je i postavljena na podlozi bijelog kamena krasile su begonije u roza, crvenoj i bijeloj boji, te narančastih i žutih tagetesa.

Prepoznatljivi uzorak i cvjetni sklad boja na podlozi od kamena Nasadima je ove godine donijela nagradu i to “Nagradu za promicanje kulturne baštine”.

Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je u palači Dverce uz brojne uzvanike i nagrađene, a prisustvovali su i Direktor tvrtke Nasadi d.o.o. Lenko Ugrinić, dipl.oec., izvrsna direktorica Zrinka Prusac, dipl.ing.agr. i Dora Mastrovic Pavicic, dipl.ing.agr.

Nagradu za instalaciju “Paška čipka” uručili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktor Zrinjevca Igor Toljan, koju je u ime tvrtke Nasadi preuzeo direktor Lenko Ugrinić, dipl.oec.

Tvrtka kao dugogodišnji sudionik međunarodne izložbe osvajala je brojne nagrade u kategorijama kreativnog izraza u oblikovanju prostora, te priznanja koja su zasluga djelatnika tvrtke.