NOVOSTI

Nasadima prva nagrada za najuspješnije aranžiranje svježim cvijećem u Dioklecijanovoj palači

ruj 5, 2013 | Novosti - Objave

38. Međunarodni praznik cvijeća koji se održava u Splitu, u podrumima Dioklecijanove palače, Nasadima je dodijelio prvu nagradu za najuspješnije aranžiranje svježim cvijećem.

Stručni žiri navedene manifestacije praznika cvijeća odlučio je da cvjetna instalacija u dijelu prostora Dioklecijanove palače koji je dodijeljen Nasadima kao sudionicima i natjecateljima navedenoga praznika, bude nagrađena prvom nagradom. Aranžiranje svježim cvijećem prikazano je slijedom aranžmana od rezanog cvijeća za koje su korištene svježe bijele ruže, zelene orhideje kao i bijele margarete, te rezanog zelenila poput palmi, bršljana, bergasa kao i niza dekorativnih ukrasnih materijala.

Cijela instalacija tematski je povezana počevši od glavnog aranžmana postavljenog u sredini izložbenog prostora, ujedno i najvećeg od svih istaknutih aranžmana instalacije, a koji pored ostalog ističe i logo tvrtke Nasadi d.o.o. Na isti se poput karika nastavljaju manji aranžmani, sastavljeni od gotovo identičnih materijala, prateći istu tematiku ugodnog oku spoja korištenih boja i materijala.

Nasadima je ovo druga godina sudjelovanja na Međunarodnom prazniku cvijeća u Splitu, pri čemu je u oba slučaja dodijeljena prva nagrada natjecanja, točnije prva nagrada za Opći dojam dodijeljena je prošlu godinu.