NOVOSTI

Novootvorena cvjećarnica Mirta

velj 11, 2013 | Novosti - Objave

Nastavljajući se na dugogodišnju tradiciju cvjećarstva tvrtka Nasadi ovog vikenda je otvorila vrata svoje nove cvjećarnice, cvjećarnice Mirta na adresi Elizabete Kotromanić 2, smještene u samom centru grada.

Bogata ponuda prirodnog i umjetnog cvijeća, buketa, aranžmana, raznog dekorativnog materijala; izrada maštovitih dekoracija za svečanosti poput vjenčanja, krštenja i ostalih prigoda, samo su neke od karakteristika kojima se odlikuje cvjećarnica Mirta.
Važno je napomenuti kako cvjećarnica Mirta nije nastala preko noći, već je preuređeni prostor na spomenutoj adresi nekad davno bio također cvjećarnica tvrtke Nasadi i to pod istim nazivom Mirta. Nasadi su tada uz Mirtu imali i druge cvjećarnice, svima poznatu Mimozu smještenu u centru grada te Ciklamu na gradskoj tržnici kao i druge cvjećarnice diljem Zadarske županije.

Cvjećarnici Mirta obratite se s povjerenjem! Stručno osoblje dodijelit će vam praktične savjete, svoje maštovite prijedloge dodijelit će vašim potrebama za sve situacije odnosno prigode u kojima se nalazite.

Veselimo se vašem dolasku!