NOVOSTI

Preuređene gredice sa ugrađenim sustavom navodnjavanja

lis 5, 2021 | Novosti - Objave

Iako je sezona intezivne sadnje i uređenja iza nas, jesen je ipak aktivno razdoblje za sve koji žele lijepe i uređene okućnice, a koje će svoju pravu raskoš pokazati u proljeće. Jesen je vrijeme za sadnju cvijeća koje je otpornije na hladnoću i koje će nas svojim bojama uveseljavati do toplijih vremena, pa tako u ponudi rasadnika možete pronaći različite boje maćuhica, te razne trajnice i grmove.

Ukoliko imate dovoljno prostora za uređenje vrtova predlažemo da pogledate i našu ponudi voćki. Najtraženije i najprodavanije su sadnice agruma, breskvi, bajama, višnje, jabuka, badema i kestena, a za sve preporuke i savjete o načinima sadnje i održavanja naši djelatnici su tu za vas.

Kako su naši kupci iskazali interes, ove godine se možemo pohvaliti sa proširenom ponudom iz vlastite proizvodnje – lončanicama krizantema, ali i ponudom vrtnog alata i pribora za uređenje okućnice.

Posjetite naš rasadnik od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:30 do 14:30 sati te subotom od 07:30 do 11:30 sati, a za sve informacije možete nam se obratiti putum e-maila: [email protected] ili na tel. 023 224 591.