NOVOSTI

Proljeće u rasadniku Cerodol

tra 20, 2020 | Novosti - Objave

Rasadnik Cerodol specijaliziran je za biljnu proizvodnju s naglaskom na vrste koje su prilagođene uvjetima naših područja, znaci da su tolerantne na nedostatak vlage u tlu tijekom ljetnih mjeseci i tolerantne na posolicu, a godišnje se proizvede cca do 120.000 komada različitog bilja, od čega cca. 40% otpada na sezonsko cvijeće. Veliki dio proizvodnje je namjenjen za oplemenjivanje i uređivanje gradskih površina, dok je preostali dio namijenjen slobodnoj prodaji kupcima tijekom cijele godine.

U ponudi se može pronaći veliki izbor sezonskog cvijeća, trajnica, drveća, grmlja, penjačica i začinskog bilja, te raznih supstrata i zemlje za cvijeće. Kako bi se zadovoljile sve želje kupaca i omogućilo sve na jednom mjestu, proširen je asortiman ponude te se nude različiti vrtni alati, sjeme cvijeća i povrća, sjeme trave, prehrana za cvijeće, različite žardinjere te ukrasni oblutci.

Trenutno radno vrijeme rasadnika je od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 do 14:30 sati te subotom od 08:00 do 11:30 sati.