NOVOSTI

Uređenje groblja pred blagdan Svih svetih

lis 28, 2016 | Novosti - Objave

Pred nama su blagdani Svi sveti i Dušni dan kojeg će brojni građani obilježiti posjećivanjem grobnih mjesta svojih najmilijih te polaganjem cvijeća i svijeća na njihovim  počivalištima. 

Kako bi Gradsko groblje i groblje Belafuža i ove godine spremno dočekali nadolazeći blagdan, posljednjih dana djelatnici tvrtke Nasadi d.o.o. intezivno su radili na njihovom uređenju.

Uz redovno održavanje spomenutih groblja, tvrtka je uređivala i groblje Kožino te groblje Crno. Na grobljima su obavljeni manji građevinski radovi i popravci, a djelatnici su vršili nasipanje staza, košnju zelenih površina, orezivanje živica, oblikovanje grmova i stabala, te obnavljanje cvjetnih gredica.

Građani koji nisu u mogućnosti posjetiti grobna mjesta svojih najmilijih mogu se obratiti djelatnicima na Gradskom groblju na tel: 023 340 180 koji će se pobrinuti i urediti grobno mjesto, te postaviti željeno cvijeće i lampione umjesto njih.

Na blagdan Svih svetih na groblje svake godine dolazi mnogo posjetitelja iz udaljenih krajeva Hrvatske i nije im jednostavno pronaći počivališta svojih prijatelja i rodbine koja bi željeli posjetiti, stoga želimo podsjetiti na tražilicu pokojnika koja se nalazi na web stranici tvrtke: www.nasadi.hr ili putem “pametnog telefona” direktno na web servis: www.axiomgis.com/zadar .