NOVOSTI

Usluge na Gradskom groblju i cvjećarnicama Nasada

lis 27, 2020 | Novosti - Objave

Usluge na Gradskom groblju i cvjećarnicama Nasada

Pred nama su blagdani povodom kojeg želimo istaknuti usluge koje su dostupne svim građanima na Gradskom groblju i cvjećarnicama kako bi na vrijeme izvršili željene narudžbe i uljepšali posljednja počivališta svojih najmilijih.

Gradsko groblje Zadar nudi usluge uređenja i čišćenja grobnih mjesta, budući da mnogi nisu u mogućnosti sami ih urediti za pomoć se obrate djelatnicima Nasada. S našim djelatnicima možete dogovoriti jednokratno ili godišnje čišćenje grobnih mjesta, te polaganje aranžmana i svijeća na željeno mjesto, a sve narudžbom na telefon 023 340 180 i popunjavanjem zahtjeva.

Tijekom blagdana na Gradsko groblje dolazi mnogo posjetitelja iz udaljenih krajeva Hrvatske i nije im jednostavno pronaći počivališta svojih prijatelja i rodbine koja bi željeli posjetiti, stoga želimo podsjetiti na tražilicu pokojnika koja se nalazi na web stranici tvrtke ili putem “pametnog telefona” direktno preko QR koda. Također dostupna je i mobilna aplikacija na Google play trgovini naziva “Virtualni vodič za Gradsko groblje Zadar” na kojoj je dostupna i tražilica pokojnika.

Cvjećarnica koja se nalazi na samom ulazu u Gradsko groblje u ponudi osim prigodnog svježeg i umjetnog cvijeća ima i već izrađene aranžmane, lampione, vaze te dekorativne figure. Uz ponuđeno, mnogi građani se ipak za odlučuju i na izradu aranžmana i vijenaca po vlastitim željama, a sve narudžbe se možete direktno obratiti na broj 091 411 2556 u radnom vremenu od 07:00-18:00 sati.

Cvjećarnica “Mirta” na adresi Elizabete Kotromanić 2, u svakodnevnoj ponudi svježeg cvijeća, nudi i umjetno cvijeće te različite aranžmane. Cvjećarnica nudi i usluge izrade vijenaca koje možete preuzeti osobno u cvjećarnici ili ćemo Vam ga dostaviti na Gradsko groblje i groblje Belafuža. Za sve narudžbe obratite na se na 023 627 139 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00 sati i subotom od 08:00 do 13:00 sati.