NOVOSTI

Vesela sadnja u dječjem vrtiću Pinokio

tra 26, 2013 | Novosti - Objave

Najavljivana sadnja u dječjem vrtiću Pinokio kako smo prethodno napominjali, zbog loših vremenskih uvjeta odgođena je za prve sunčanije dane. Upravo zbog toga, umjesto na obilježavanje Dana planeta Zemlje, vrt dječjeg vrtića Pinokio uljepšan je jučer.

Mališani navedenog vrtića i djelatnici Nasada zajedničkim su snagama zasadili šaroliku kombinaciju sezonskog cvijeća. Pelargonie u crvenoj i roza boji, tagetesi u žutim i narančastim kombinacijama, petunie, celosie, prkosi, lantane pa čak i začinsko bilje pronašli su svoje mjesto na sunčanoj strani vrta u kojem djeca svakodnevno obitavaju. Navedena kombinacija cvijeća je odabir djece iz vrtića Pinokio koja su posjetila naš rasadnik Cerodol te iz mnoštva šarolikih cvjetova i boja odabrali sebi najdraže i oku najugodnije vrste.
Uistinu je bio pravi doživljaj kako za djecu tako i za nas i naše djelatnike budući je sadnja obavljena u složnim pokretima, zadovoljstvu te dječjem osmijehu.

Ono što je nama kao tvrtci najvažnije je upravo zalaganje i angažman najmanjih uzrasta glede očuvanja i zaštite prirode i prirodnih vrednota.